Privacy Policy

Drankenworld.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en gaat zorgvuldig om met de door u verstrekte persoons- en/of bedrijfsgegevens. Wij gebruiken de door u verschafte gegevens uitsluitend om de bestellingen zo snel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Bij het verwerken van uw bestelling hebben wij uw naam, bedrijfsnaam, registratienummer Kamer van Koophandel, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling te kunnen uitvoeren en u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling. Daarnaast kunnen wij deze gegevens gebruiken om u te voorzien van tijdsgebonden aanbiedingen en overige informatie. Drankenworld.nl zal uw persoonlijke gegevens nimmer tegen betaling aanbieden aan derden en uitsluitend ter beschikking stellen aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Indien u een account aanmaakt bij Drankenworld.nl slaan wij met uw toestemming uw persoons- en bedrijfsgegevens, e-mailadres, telefoonnummer, aflever- en bestelgegevens, bestel- en betalingshistorie en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor hoeft u deze gegevens niet telkens opnieuw in te vullen en wordt bestellen nog sneller en eenvoudiger.

Indien u eventuele vragen heeft over ons privacy beleid, dan vernemen wij het graag. U kunt uw vraag sturen naar info@drankenworld.nl. Een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk op uw vraag reageren.